Partnerudkast

Vi er stolte af vores netværk af faste samarbejdspartnere. Disse er eksperter i deres felt og kan efter aftale indgå i vores projekter, hvilket sikrer en endnu bredere vifte af kompetencer og ressourcer til rådighed. Dette betyder, at uanset omfanget eller kompleksiteten af dit projekt, har vi de rette folk til at hjælpe dig med at nå dine mål. Med os ved din side, får du adgang til et team af dedikerede professionelle, der er klar til at bringe dit projekt til succes.

 
Kendte erfarne samarbejdspartnere
Sikker kvalitet
Value for money

Panke HR

HR-Partner
Mangler din lille eller mellemstore virksomhed fokus på HR? I takt med at virksomheden vokser, bliver behovet for strukturerede personaleprocesser uundgåelige for at minimere tidskrævende problemløsning og ineffektivitet. Som freelance HR- og ledelseskonsulent tilbydes hjælp til etablering af robuste HR-strukturer og processer uanset om du har brug for at oprette en HR-funktion fra bunden, eller simpelthen har brug for ekstra HR-kompetencer på ad hoc-basis.
 

ENSURE

Pensions- og forsikringspartner

Optimer jeres forsikrings- og pensionsstrategi med Ensure. Gennem et samarbejde med Ensure opnår jeres virksomhed uvildighed og specialtilpasset rådgivning for at identificere den bedst egnede forsikrings- og pensionsløsning. Dedikationen til at repræsentere kunders interesser er central, og der arbejdes altid med fokus på at være på jeres side af bordet. Målet er at sikre, at jeres virksomhed opnår de mest fordelagtige vilkår og dækninger, som præcist matcher specifikke behov og målsætninger. 

 

Sydbank Kgs. Nytorv

Kend Os På Værdiskabelse, Medarbejderengagement og Stærk Lønsomhed
Vi driver en bank med tre løfter – til kunderne, til medarbejderne og til aktionærerne. Kend os på værdiskabelsen for vores kunder. Kend os på, at vi ser dygtige og engagerede medarbejdere som vores vigtigste aktiv. Og kend os på, at vores lønsomhed altid er så god, at vi også i fremtiden er en fri og handlekraftig bank.
 

Interim Transformation

AI baseret turnaroud
ac vehicula eros, sed dictum sapien. Donec dignissim porttitor ante, sit amet placerat dui. Donec mollis vel arcu
 

Samarbejde xyz

Integer
ac vehicula eros, sed dictum sapien. Donec dignissim porttitor ante, sit amet placerat dui. Donec mollis vel arcu